Vragen? Mail naar service@vitaal-ouder.nl

Gratis verzending op alle bestellingen boven € 50,-

Missie en visie

Boinca

Boinca is een bedrijf wat zich richt op healthy aging of, in gewoon Nederlands, vitaal ouder worden.

Bij Boinca geloven we dat er inmiddels diverse veelbelovende supplementen bestaan die in staat zijn om de biologische leeftijd te stoppen en zelfs terug kan draaien. Het gaat hier om zogenoemde novel foods, dit zijn supplementen die al wel verkocht mogen worden maar waarvoor we nog geen claims mogen maken ten aanzien van de werking. Het gaat hier uitdrukkelijk wel om supplementen waar al uitgebreid wetenschappelijk onderzoek naar is verricht. Die onderzoeken zijn niet alleen in het lab of op dieren gedaan, maar ook al in menselijke studies. Omdat ze echter nog maar kort bestaan, zijn ze nog niet opgenomen in een centrale Europese database. Daar zijn ze bij 2013. We mogen dus nog geen claims worden gegeven ten aanzien van de werking. Tegen die tijd zijn we allemaal écht oud.

Ouderdom is geen ziekte. Het is een natuurlijk en onvermijdelijk proces waar iedereen doorheen gaat. Ouderdom komt op den duur met fysieke en cognitieve veranderingen in het lichaam. Kunnen we niks aan doen. Deze veranderingen zijn een normaal onderdeel van het menselijk leven. Ouderdom gaat bijvoorbeeld samen met een verhoogd risico op bepaalde ziekten en aandoeningen, zoals hartaandoeningen, diabetes, osteoporose, en neurodegeneratieve aandoeningen zoals Alzheimer’s. Gezond eten, veel bewegen en niet roken zijn een belangrijke voorwaarde om vitaal oud te worden. Maar ook bij mensen met een gezonde levensstijl kunnen soms verkeerde celdelingen leiden tot vervelende aandoeningen. Bij Boinca geloven we dat onze supplementen een waardevolle aanvulling zijn op die gezonde levensstijl. Voor iedereen die vitaal oud wil worden.

Kernwaarden

Onze kernwaarden resoneren met zowel de doelstellingen van ons bedrijf als de behoeften van onze doelgroep:

  • Gezondheid en Welzijn: Boinca heeft een sterke focus op het bevorderen van zowel de fysieke, mentale en emotionele gezondheid van mensen naarmate ze ouder worden.
  • Levenskwaliteit en Zelfstandigheid: Boinca streeft naar het optimaliseren van de levenskwaliteit van ouderen, inclusief het behoud van hun autonomie en zelfstandigheid.
  • Wetenschappelijk Onderbouwd: Boinca hecht waarde aan wetenschappelijke onderzoek en evidence-based uitkomsten in de benadering van gezond ouder worden.
  • Educatie en Bewustwording: Boinca streeft naar het verstrekken van educatieve informatie en het vergroten van het bewustzijn over gezond ouder worden.

Missie

“Onze missie is om mensen te ondersteunen bij het gezond en vitaal ouder worden.”

Visie

Onze visie  is het leveren van hoogwaardige voedingssupplementen die wetenschappelijk zijn samengesteld en bijdragen aan een actieve, evenwichtige en stralende levensstijl voor onze klanten om zo gezond ouder worden voor iedereen toegankelijk maken.

Gratis verzending

Op alle bestellingen boven de € 50,-

Scherp geprijsd

Wij hanteren eerlijke prijzen

Betrouwbare kwaliteit

Natuurlijke en veilige supplementen

Veilig en vertrouwd afrekenen

iDeal / Creditcard / PayPal